Marinara Sauce

INGREDIENSER

  • ½ dl olivenolie
  • 2 ds flåede tomater
  • 1 tsk tørret oregano
  • 6 blade frisk basilikum
  • 3 fed hvidløg
  • 1½ tsk salt
  • 4½ tsk sukker
  • Peber

SÅDAN GØR DU

  • Kom olivenolie, flådede tomater, oregano, basilikum, pressede fed hvidløg samt samt salt, sukker og peber i en gryde.
  • Blend nu alle ingredienserne sammen med en stavblender, dette kan også gøres i en almindelig blender inden det kommes i gryden.
  • Bring saucen i kog, og lad den nu simre i ca. 20 – 25 minutter.
  • tomatsovsen smages til med ekstra salt, sukker og peber hvis det er nødvendigt. Når man er tilfreds med smagen, og saucen er kogt lidt ind, tages den af varmen.
  • Server din sauce til pasta, på din pizza eller køl den ned og opbevar den i køleskabet.